Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Hassel - 1. serie (CZ)[WebRip][1080p] = CSFD 50% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

        Hassel - 1. serie (CZ)[WebRip][1080p] = CSFD 50% Názov: Hassel - 1. serie (CZ)[WebRip][1080p] = CSFD 50% Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Seriál - Velikost:18.3 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2020-03-12 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner:Drama,Krimi Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Jazyk: CZ
    Titulky: CZ - v obraze + skryté pro neslyšící
    Rok výroby: 2017 ( dabing 2019 )
    Žánr: Krimi / Drama / Thriller
    Vysílání: leden - březen 2020
    Délka: 10 x 43 min. ( cca )
    https://www.csfd.cz/film/541549-hassel/prehled/



    Popis:      

    V hlavní roli severského seriálového thrilleru se představí charismatický Ola Rapace, jehož herecká filmografie zahrnuje výrazné seriály jako Wallander, The Last Kingdom nebo Section Zero. Diváci si mohou jeho tvář pamatovat i z bondovky Skyfall či vedlejší role ve fantasy Valerian a město tisíce planet.

    1. část - 8.1.2020 - 22:35 - 43 min.

    Roland Hassel a jeho tým je u kriminální policie pověstný metodami, které hraničí se zákonem, ale na druhou stranu také vysokou efektivitou v dopadení pachatelů. Policejního šéfa Yngve Rúdu bere Hassel nejen jako svého mentora v práci, ale také jako svého otce. Když je Yngve brutálně zavražděn, ujme se Hassel s kolegy pátrání, aby Yngveho pomstili.

    2. část - 15.1.2020 - 22:35 - 42 min.

    Hassel a jeho parťáci pomalu rozplétají souvislosti kolem vraždy Yngveho Rúdy. Stopy je přivedou k Petrimu Mikolovi, který byl Rúdovým informátorem. Hassel kvůli případu nemá tolik času na rodinu a Danielina dcera Vida to nenese moc dobře.

    3. část - 22.1.2020 - 22:35 - 42 min.

    Na pohřbu Yngveho Rúdy se sejdou nejen příbuzní a řada kolegů od policie, ale i řada vzdálených známých. Jen Roland Hassel se rozhodne na pohřeb nejít a rozloučit se s Rúdou po svém - dopadením jeho vrahů. Fatima má dohlížet na vyšetřování případu, ale všichni bývalí Rúdovi kolegové její přítomnost odmítají. Leon, Vidin biologický otec a bývalý partner Daniely, má být propuštěn z vězení. Hassel se mu rozhodne nabídnout setkání s Vidou výměnou za určité informace.

    4. část - 29.1.2020 - 22:35 - 43 min.

    Hassel s Mayerem se snaží najít další svědky v Rúdově případu, což je přivádí do soukromého erotického klubu a na stopu jakési Andrey Luvrénové. Daniela se dozví, že Hassel vzal její dceru za Leonem, což ji rozčílí k nepříčetnosti. Vidu i sebe se snažila před Leonem chránit a až bude propuštěn z vězení, chce ho od své rodiny udržet co nejdál. Zkušená policistka Adlerová použije nepřiměřeně agresivní chování při běžné kontrole známého stockholmského advokáta. Její přečin by mohl sloužit jako účinný nástroj, jak přitlačit členy Tritonu ke zdi.

    5. část - 5.2.2020 - 22:35 - 42 min.

    Hassel se snaží dostat na stopu mafiána Bosca. Pomoci by mu mohla Andrea Luvrenová, která s ním měla v minulosti obchodní styky. Ani ona ale není před Boscem v bezpečí. Daniela se snaží dosáhnout soudního zákazu styku Leona s její dcerou Vidou, který jí slíbila Fatima. Přestává věřit tomu, že Hassel svou rodinu ochrání nebo je to vůbec v jeho zájmu. Vida hádkami rodičů trpí a čím dál tím víc proti Daniele a Hasselovi rebeluje.

    6. část - 12.2.2020 - 22:45 - 44 min.

    Napadený a zbitý Hassel se z posledních sil doplazí pro pomoc. Jeho přátelé z Tritonu přinášejí nové poznatky ve vyšetřování případu. Leona propouští z vězení, k Danielině nelibosti právě v den oslavy Vidiných narozenin. Hassel se snaží oslavu přesunout ze zamluveného baru na bezpečnější místo ze strachu, že jeho nepřátelé ohrozí i jeho rodinu.

    7. část - 19.2.2020 - 22:45 - 43 min.

    Hassel vyhledá Franka, který je zničený posttraumatickým šokem a izoluje se od lidí. Hassel se ho snaží přivést zpátky do Tritonu, protože svými schopnostmi může zásadně pomoci vyšetřování. Fatima narazí na jméno bývalého patologa Larse Gunarssona, který odešel od policie za velmi zvláštních okolností. Hassel s Mayerem mají adresu skladu, ve kterém si měl Rúda schovávat osobní věci. O jeho existenci ale ví i další lidé.

    8. část - 26.2.2020 - 22:45 - 42 min.

    Bosco se pokusí odstranit Hassela a jeho kolegy. Kolem celé jednotky Tritonu se stahuje smyčka. Boscovi jde o to získat jakousi nahrávku, pro kterou je ochotný hodně riskovat. Hassel se rozhodne s její pomocí držet Bosca v šachu, když předstírá, že nahrávku má. V ohrožení je nejen Triton, ale především Hasselova rodina. Vida jedné noci totiž zmizí neznámo kam.

    9. část - 4.3.2020 - 22:45 - 43 min.

    Daniela se dozvídá, že její dcera Vida byla unesena. Únosci ji propustí jen oproti požadované nahrávce. Stopa zavádí Hassela s Mayerem do Bruselu, kde se snaží Vidu vypátrat a zachránit, času je ale málo a uvědomují si, že celý případ sahá i do vysokých vládních pater.

    10. část - 11.3.2020 - 23:00 - 43 min.

    Fatimě se podaří najít inkriminovanou nahrávku, která rozkrývá motiv Rúdovy vraždy. Hassel se ale musí především pokusit dostat Vidu ze spárů únosců do bezpečí. Členové Tritonu začnou připravovat nebezpečnou akci, při které chtějí pokusit zneškodnit Boscův gang i přes jeho množstevní přesilu.



       
       








    InvisisbleStalker, celet, corbis, bodo66, dalmor, LokomotivaMarcela,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.204 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 03:15
    sql

    TOPlist